Hogyan működik a ReGardrób

A ReGardrób egy online közösségi gardróbszekrény, ahol folyamatosan frissítheted a ruhatáradat és közben óvod a környezetet.

Mindezt úgy, hogy feltöltöd az általad nem hordott darabokat, amikért pontokat kapsz. A pontok fizetőeszközként szolgálnak, amikkel más eladók által feltöltött ruhákra, illetve egyéb termékekre csaphatsz le.

Működés

Alapszabály

 1. Minden feltöltött termék az oldalon csak pontért happolható.
 2. A happolót a pontokon kívül semmi költség nem terheli a happolást követően. A szállítás számára ingyen történik.

Termékekkel kapcsolatos tudnivalók

 • Kétféle módon lehet terméket feltölteni. Fix árasan vagy aukcióként.
 • Minden fix áras termék fixen 10 pontért happolható.
 • Az aukciók szintén 10 pontról indulnak és 3 napig tartanak. Ha nincs az aukció lezárásakor érvényes licit, akkor a feltöltött termékből fix áras termék lesz.
 • Ha valaki elhappolja a ruhádat, a pontok automatikusan jóváíródnak az egyenlegeden, amit te szintén happolásra használhatsz.

Fontos! Csak jó állapotú ruhák feltöltése lehetséges. A ReGardrób NEM elhasznált ruhák gyűjtőhelye. Amikor feltöltesz egy ruhát, csak gondolj arra, hogy Te mit szólnál hozzá fordított esetben. Ha elégedett lennél, akkor szuper, ha pedig nem, akkor másnak se okozz csalódást.

Extra pontok szerzése

Pontokat nem csak termékek felajánlásával lehet szerezni, lehetőség van extra pontok gyűjtésére is.

 • Az első 10 darab ruha feltöltésért 1 extra pontot kapsz. Azaz összesen 10 extra pont gyűjthető így össze. Extra pontjaidról részletes infót találsz a fiókom oldaladon.
 • Pontok vásárlására is van lehetőség, amit a vásárlás oldalon tudsz megtenni.

Szállítás és átvétel

A happolónak a pontokon kívül nem lehet extra kiadása a happolással kapcsolatban. A feltöltőnek kell gondoskodnia a termék eljuttatásáról, a happolónak a szállítás semmibe nem kerülhet. Cserébe, amikor te happolsz, akkor neked is ingyen fog szállítani valaki.

Értékelés

Minden ruha happolása értékelhető, kérlek ne feledkezz meg értékelést adni. Így biztosítható, hogy egy nagyszerű közösség alakuljon ki. Az értékelés gombot a vásárlásaim menüpontban találod, a fiókom oldalon.

Ha akad még kérdésed, akkor javasoljuk, hogy nézz körben a GYIK oldalon.

Hogyan kezdj bele

Alapvetően 2 stratégiát ajánlunk, amikor belevágsz a ReGardróbozásba.

Gyors bónuszvadász stratégia

Ahhoz, hogy happolni tudj egy ruhát, pontokkal kell rendelkezned. Regisztrációt követően gyorsan tudsz 10 extra pontot szerezni, ha feltöltesz 10 ruhát vagy kiegészítőt az oldalra. Ez már elegendő ahhoz, hogy teljesen ingyen elhappolj egy ruhát a ReGardrób közösségi gardróbjából.

Felületesen fusd át a gardróbodat és töltsd fel azokat a ruháidat, amik már rég nem voltak rajtad, vagy szívesen elcserélnéd őket egy másik ruhadarabra.

Tipp: Ha odafigyelsz a szezonalitásra, akkor gyorsabban el tudod passzolni a ruháidat, így neked is gyorsabban gyűlnek a pontjaid, és gyorsabban jutsz új cuccokhoz.

Fontos! Fent is írtuk, de nem árt az ismétlés. Csak jó állapotú ruhák feltöltése lehetséges. Csak olyan ruhát tölts fel, amilyen minőséget Te is elvársz másoktól.

Elhivatott ReGardróbos stratégia

Ha komolyan szeretnéd átadni magad a ReGardróbos életstílusnak: Rendszeresen új cuccokat hordanál, anélkül, hogy egy vagyonba kerülne, és közben a környezet is fontos számodra.

Akkor nincs más hátra, mint Marie Kondo módszerét követned és egy komplett gardróbrendezést végigcsinálni. A Marie Kondo módszerről az Élet & Stílus oldalán találsz egy jó kis cikket. Röviden a lényege:

 1. Az összes ruhádat és kiegészítődet összedobod egy helyre. Igen, az összeset! A szekrényeidnek üresnek kell lenniük.
 2. Egyesével végig mész rajtuk és CSAK a kedvenc ruháidat tartod meg. Azok mehetnek is vissza a szekrénybe.
 3. A maradék ruha – valószínűleg sokkal több, mint gondolnád – pedig jöhet fel a ReGardróbra.

Ezzel a módszerrel szinte biztos, hogy kipörgetted az extra 10 pontot is, de ami még jobb, hogy a szekrényedben csak olyan ruha lesz, ami igazán fontos neked.

És a legjobb rész: Mivel szabadult fel hely a szekrényedben és valószínűleg tele leszel pontokkal is, ezért bűntudat nélkül, megérdemelten szerezhetsz új ruhadarabokat a ReGardrób közösségi gardróbjából.

Tanácsok

 • Mivel a feltöltő költsége a ruha eljuttatása a happolónak, ezért mindig csak annyi ruhát tölts fel, amennyit képes vagy elpostázni.
 • Ne hagyj egy ruhát kihasználatlanul. Töltsd vissza, ha meguntad.
 • Minél hamarabb válaszolj az emailekre és vedd fel a kapcsolatot a másik féllel.
 • Élvezd a ReGardróbozást, és légy kedves a többiekkel.
 • Mindenképpen iratkozz fel a hírlevelünkre. Nemcsak hasznos és érdekes posztokat osztunk meg veled, hanem elsőként értesülhetsz a legújabb funkciókról, újdonságokról és akciókról is.