Rólunk

A ReGardrób egy online közösségi gardróbszekrény, azaz egy ruha csere-bere platform. A célunk, hogy a világ gardróbszekrényeit összekössük és egy globális virtuális gardróbszekrényt hozzunk létre, amihez mindenki hozzáférhet. Így folyamatosan frissítheted a ruhatáradat és közben óvod a környezetet.

Környezetvédelem folyamatosan frissülő gardróbbal

A ruhaipar a második legkörnyezetszennyezőbb ipar iszonyatos túltermeléssel. Rengeteg ruhát vásárolunk, és egyáltalán nem ritkák az olyan gardróbók, amik tele vannak egyszer vagy egyszer sem használt ruhadarabokkal.

Mi a ReGardróbnál erre a problémára akarunk megoldást adni, legalábbis a megoldás része lenni, úgy, hogy közben neked ne kelljen az új ruhadarabokról és kiegészítőkről lemondanod.

Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig igaz! 🙂

Hogyan?

  1. Feltöltöd azt általad nem hordott, ruhákat.
  2. A felajánlott ruháért pontot kapsz, vagy egyéb módon szerzel pontot.
  3. A pontjaidért új rahadarabokat szerezhetsz.

Ha bővebben vagy kíváncsi a ReGardrób működésére, akkor látogasd meg a Hogyan működik a ReGardrób oldalt.

Ezáltal ruháinkat körforgásban tartjuk és nem a gardróbókban állnak kihasználatlanul az esetek 99%-ában. Ráadásul teljesen felfrissítheted a gardróbodat újra és újra. Ugyanis, ha meguntad, vagy nem tetszik, amit rendeltél ismét feltöltheted a ReGardróbra. Ki nem álmodott egy folyamatosan frissülő, ruhatárról?